30 day Shred-TULOKSET!

Pitkin kuukautta olen kirjoittanut teille Shredeistä, eli Jillian Michaelsin kehittämästä super-hiki-pikatreenistä joka kestää n. 25-minuuttia. Leveleitä on kolme jotka vaikeutuivat pikkuhiljaa. Oma lempparini niistä oli ehdottomasti kolmonen. Kolmonen lemppari siksi, koska siinä keskityttiin jalkoihin ja vatsoihin. Kakkonen oli ärsyttävin, koska se sattui. Olkapäät oli niiiin kipeenä että auts ja voi. Ykkönen oli myös ihan mukava, aika helppo mutta silti hikinen. Ykkösen jälkeen pohkeet kipeytyi pahasti kaikesta pomppimisesta. Jokaista osuutta tehdään 10 päivää ilman taukoja. Eli ykkösleveliä 10 päivää, kakkosta 10 ja kolmosta 10. No pain, no gain ja silleen. Linkit Shred-jumppiin löytyy postauksen lopusta.

Kuukauden aikana kävin hävettävän vähän salilla. 1-3 kertaa viikossa. Shredin tein joka päivä. 30-asteen helteillä ei paljon huvittanut pomppia kun hiki valui silmiin asti, mutta nössöt lopettaa kesken.

Höpölöpöt sikseen ja kuvat tiskiin!

kollaasi19kollaasi21

Paino ensimmäisenä Shred päivänä :

51,9kg

Paino viimeisenä Shred päivänä

50,4kg

Muutos =1,5kg

kollaasi20

Ennen- kuvat on nimenomaan sitä muffinsia, mutta jälkimmäisessä olen enemmänkin morsian. Ei muffinsi vaan morsian projekti siis onnistui!

Jännä miten ainoastaan 1,5kg tiputus näyttää noinkin suurelta. Harmittaa kun en ottanut ennen-jälkeen mittoja, mutta kuvasta muutoksen kuitenkin huomaa parhaiten.

Kuvista huomaa myös hyvin sen, että keskivartalo on ehdottomasti se suurin ongelmakohta. Siihen kasautuu heti kaikki. Vaikka yläkroppa oli ennenkin suht timmi, niin vatsa on tollanen löllökasa.

IMG_5979

20140712_115334 IMG_5888

 

 

 

 

30-päivän aikana en noudattanut mitään niponipo-ruokavaliota. Ensimmäiset 2-viikkoa olin herkkujen suhteen tiukemmalla linjalla, mutta sitten lipsahti. Tässä on siis hyvä esimerkki siitä, ettei tuloksien saaminen vaadi aina sitä 5 salikertaa viikossa ja kana-riisisössön jatkuvaa pupeltamista.

Aion jatkaa Shrediä ja muita kotijumppia häihin asti. Sitten aloitan keskittymään taas enemmän salitreeniin.

Olo on nyt paljon parempi kuin kuukausi sitten.Jenkat ei pursuile niin paljoa ja kasvotkin ovat kapeammat.

20140701_155608 IMG_6025

 

 

 

 

 

 

 

Suosittelen siis ehdottomasti!

 

Shred 1 löytyy TÄÄLTÄ

Shred 2 löytyy TÄÄLTÄ

ja kolmonen TÄÄLTÄ

 

Millaisia tuloksia olet itse saanut kuukauden aikana? Shreddaamalla tai muilla keinoilla?

-Tiina

Tiina / Fit Fat Mama

20 vastausta artikkeliin “30 day Shred-TULOKSET!”

 1. Innostuin myös kokeilemaan tätä Shrediä, mutta meidän koti on ollut kuin sauna viimeiset viikot, joten projekti jäi kahteen kertaan. Shred vaikutti kyllä mielenkiintoiselta ja kivalta ja aionkin jatkaa sitä häiden jälkeen kun nämä pahimmat helteet ovat ohitse. Itselle jäi kuitenkin epäselväksi, että missä vaiheessa vaihdetaan osa 1:stä kakkoseen tai kolmoseen? Ja pitääkö treeni tehdä joka ikinen päivä?

  • Jokaista osuutta tehdään 10 päivää ja ilman taukoja :). Pitääkin kirjottaa tuo postaukseenkin ylös!
   Joo helteellä oli ihan helvettiä jumpata :D!

 2. Vautsi, oikeasti upeita tuloksia! Näytät toooosi hyvälle! Mulla on nyt lomalla vähän lähtenyt terveellinen elämä käsistä ja kohta täytyy parata tiukempaan arkeen;) Mutta kerrankos sitä on kesä ja jädekausi parhaimmillaan!

  • Kiitti Nica <3!
   Joo en miekää oo kesällä nipottanu niin paljoo. Kesä on vaan kerran vuodessa ja siitä pitää nauttii :)! Siks oliki kiva huomata, että vaikka herkuttelin niin silti tuli tuloksia =)

 3. Vau! Hienoja tuloksia olwt snut aikaan kuukaudessa 🙂 Kuinka pitkä muuten olet?

  • Kiitos :)! Olihan tuossa jumppaamista, mut 25-minsaa kuitenkin lyhyt aika päivästä :)-

 4. Wautsi mikä muutos! Tää shred on ollu mulle sellanen ”pitäis ja pitäis” -juttu, mut ehkä mun nyt oikeesti vaan pitäis! Oon aiemminki noita ennen-jälkeen kuvia ihastellu, joten olis ihan kiva ihastella omastakin peilistä 😀

  • Kiitos :)!
   Joo se alottaminen on aina vaikeinta! Mut sitten kun vauhtiin pääsee,niin se on menoa sit :)!

 5. Wau mitä tuloksia oot saanut aikaan 🙂

  Ja kesästä kuuluu nauttia jokainen omalla tavallaan 🙂 Nimim. en malta odottaa huomenna irtokarkkihyllylle pääsemistä 😉

  • Tuli kyllä ihmeen hyvät tulokset vaikka herkuttelinki :).
   Irtokarkit on parhautta <3!

  • Voi ehottomasti tehdä :)! Itsekin imetin shredin aikana,eikä vaikuttanut maidon tuotantoon millään lailla. Huolehtii vaan että syö ja juo riittävästi :)!

 6. Hei, oon menossa shred ykkösessä. Yritin ettiä youtubesta seuraavat levelit valmiiksi, mutta en jostain syystä löydä kolmos leveliä mistään. Antamasi linkki ei aukea. Osaatko auttaa? Toivon yhtä hyviä tuloksia kuin sinulla. Ja jos löydät sen youtubesta niin viittitkö linkata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta