1 ½ VUOTIAS!

Ensin kiitos hurjasti kommenteista edelliseen postaukseen <3. Vastaan niihin sitten ajan kanssa illalla. Tuli todella hyvä mieli niistä, kiitos teille! On miulla ihania lukijoita, facebookissakin paukahtaa kohtaa 500 rikki jee!

Nyyh, niin se aika on humpsahtanut, että meidän minimies on jo 1 ½ vuotias Taapero. Toisaaltaan tuntuu että hän olisi ollut meidän kanssa aina, mutta toisaaltaan tuntuu, että äskenhän vasta olimme siirappinen lässynlässy pari kahdestaan.

Vietimme viime sunnuntaina 1v6kk vuotispäivän kunniaksi pienimuotoisia kahvitteluita ja otimme minimiehestä ison kasan kuvia. Tässä niistä muutamia ja pieniä juttuja meidän pienestä rakkaasta;

IMG_2809

Paita Polarn O Pyret / Farkut Napero / Sukat Polarn O Pyret

IMG_2800

Eetu rakastaa Pupua. Pupu pehmolelu on ihan kaikki kaikessa. Se tuo turvaa nukkumaan mennessä ja jos päivällä iskee megakiukku, pupu kaivetaan lohduttamaan jos syli ei riitä. Pupun tärkeys korostui tutin vähentämisen jälkeen. Lupsu on enää öisin käytössä.

IMG_2820
Uusia sanoja pulpahtelee vähän väliä ja muutenkin taidot ovat karttuneet kovasti päiväkodin aloituksen jälkeen.

IMG_2828

Eetu on pieni, pippurinen ja kovaääninen -ihan kuin Äitinsäkin ;). Pieni varautuneisuus ja ujous on tullut sitten Iskän puolelta. Uhmakohtaukset nostaa aikaajoin päätään ja niitä on tullut ihan höpelöistä jutuistakin. Tähän mennessä minuu on lähinnä naurattanut raivarit, siedän muutenkin kunnon huutoa paljon paremmin kuin sellaista ih ih turhaa napinaa.

IMG_2804

Yöunet meillä OLI hyvät pitkään, mutta nyt on joku herään miljoona kertaa yössä-vaihe. Toivottovasti kokonaiset yöt tulisi pian takaisin!

 

IMG_2810

Ja niinkuin alussa kirjoitin, vietimme siis kahvitteluja sunnuntaina. Makeaksi leivoin kinder-piirakkaa, joka aikuisten oikeasti maistui kinderiltä! Ja se oli t-o-d-e-l-l-a makeaa. Yleensä mikään ei ole liian makeeta miulle, mutta tuota oli pakko laittaa pakkaseen. Yleensä me vedetään ylijäämä herkut samana iltana sohvalla mässäten, mutta tuota ei pystynyt. Niin makeaa.

IMG_2766

IMG_2767

IMG_2782

IMG_2768

Annoin Eetunkin maistaa hieman kinderpiirakkaa, mutta päärynäpalaset oli enemmän pop.

IMG_2771

IMG_2770

Suolaisena meillä oli poro-aurajuusto piirakkaa. Tuomas väsäsi suolaisen ja mie makean.

Kahvittelut on kivoja, leipominen on kivaa ja kivaa istua saman pöydän ääressä niin,että kummankin vanhemmat ovat paikalla. He tulevat onneksi hyvin juttuun, ei ole mitään sellaista fightingia mitä näkee joskus leffoissa missä porukka käy tyyliin toistensa kurkkuihin kiinni haha.

Niin ja asiasta kukkaruukkuun, kävin eilen parin viikon tauon jälkeen salilla ja teki hyvää! Syke oli piipussa ja hiki lensi. Testasin samalla uudet treenihousuni, Six Deucet ja ihan unelmat <3. Kroppa on vaan lösähtänyt pari kiloa joten näytin mielestäni makkarapötköltä niissä, mutta ne on niin hyvät päällä että enivei.

 

Paljon onnea meidän rakas pieni mies <3. Puolen vuoden päästä 2-vuotta! Ihan outoa.
Millaisia 1½ vuotiaita teiltä löytyy?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

 

 

Tiina / Fit Fat Mama

6 vastausta artikkeliin “1 ½ VUOTIAS!”

  1. Voi miten suloinen pikkumies ja onnea Eetulle 🙂 Meijän suloisuus viikon päästä täyttää 1,5v ja pupu löytyy hänenkin kainalosta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta